African Mango
African Mango. Het klinkt als een theesoort of een lekkernij zoals een cocktail. In werkelijkheid is het een afslankmiddel dat volgens de makers het geheim van een doeltreffend dieet is. Heel kort samengevat wordt dankzij African Mango je vetweefsel verbrand, gifstoffen gaan uit je lichaam, je cholesterol gaat omlaag en je hongergevoel verdwijnt. Omdat we dit zelf ook een beetje summier vinden, kan je in deze African Mango review meer lezen over dit product. En vooral of het werkt.
Wat is African Mango?
African Mango kan je vrij letterlijk nemen. Het belangrijkste bestanddeel van dit middel is, weinig verrassend, de Afrikaanse mango. Deze vrucht zit vol vitamines en mineralen. Het is overigens helemaal geen mango, maar puur een vrucht die hier op lijkt. Afrikaanse mango komt uit het westen van Afrika en is wereldwijd populair omdat de zaden van de vrucht positieve effecten voor de gezondheid hebben.
Wetenschappers doen volop onderzoek naar de werking van African Mango. Sluitend bewijs dat je hiermee kunt afvallen is er nog niet gevonden. Maar er is wel een hoopgevend onderzoek gedaan door diverse Amerikaanse wetenschappers. Daaruit kwam naar voren dat het aantal vetcellen in je lichaam afneemt.
African Mango zit in capsules. Het advies is om 1 tot 2 capsules tijdens het eten in te nemen. Wij hebben er in onze testperiode voor gekozen om 2 capsules in te nemen.
Dit zijn de bestanddelen van African Mango
In de Afrikaanse mango zitten de volgende bestanddelen.
Extract van Acai bessen
Acai bessen zitten boordevol gezonde voedingsstoffen. Vitamines A, B1, C, D en E. Ook belangrijke mineralen zoals ijzer en calcium zitten in deze bessen. En antioxidanten zijn ook goed voor je gezondheid.
Groene thee extract
In African Mango zit groene thee extract. Dit wordt veel gebruikt in afslankpillen. Dit extract helpt om de vetverbranding te verhogen. Bovendien heb je dankzij groene thee extract minder snel een hongergevoel. Een extract is effectiever dan dagelijks een stuk of vier kopjes groene thee drinken.
Hoodia
Hoodia is een plant die op een cactus lijkt, maar geen cactus is. Deze plant werd al gebruikt door stammen die heel vroeger leefden, vanwege de goede werking. Hoodia zou een vermageringseffect hebben.
Slendesta
Slendesta komt uit een aardappelsoort en kan het afslankproces bevorderen. Dit middel zorgt voor een verzadigd gevoel, waardoor je minder snel de neiging hebt om te gaan eten. En dat is weer goed in de strijd tegen de kilo’s.
L-Carnitine
L-Carnitine zie je ook vaak als je naar afslankmiddelen op zoek bent. Dit is een aminozuur dat de vetverbranding versnelt. Daarnaast krijg je van L-Carnitine meer energie.
Witte Bonen Extract
Witte bonen in tomatensaus kennen we allemaal. Het witte bonen extract is wat minder bekend. Dit extract richt zich op het blokkeren van bepaalde koolhydraten. Daardoor worden de koolhydraten niet opgeslagen als vetten. Je lichaamsvet wordt hierdoor verminderd.
Cissus quadrangularis
Cissus quadrangularis zit vol met allerlei gezonde stoffen. Vitamine C, flavonoïden en calcium. Het wordt veel gebruikt door sporters en bodybuilders na het sporten. De opname van vetten en koolhydraten wordt door dit bestanddeel geblokkeerd.
Kan je afvallen met African Mango?
Voordat we onze ervaringen gaan delen, is het belangrijk om te zeggen dat we onze levensstijl best hebben omgegooid. Niet dat we onze dagen vulden met het eten van fastfood en het drinken van bier (of wijn), maar overdreven gezond was het allemaal niet.
Welk afslankmiddel je ook gaat gebruiken, het is altijd goed om voor het complete plaatje te gaan. Dat wil zeggen gezond eten, genoeg sporten en het juiste afslankmiddel. Gezond eten houdt in dat je dagelijks voldoende groente en fruit eet, niet te veel koolhydraten en vlees, en zeker geen ongezonde vetten.
Sporten willen we allemaal, tijdgebrek hebben we ook bijna allemaal. Probeer drie keer per week een uur te intensief te sporten. Het maakt weinig uit wat je doet. Ja, dammen is niet zo handig. Niks tegen dammen, maar behalve je brein train je er niet veel mee. Ook kan je slim wat gratis extra beweging scoren door met de fiets of te voet naar je werk te gaan en tijdens je lunchpauze een stukje te wandelen.
Onze bevindingen
We hebben twee maanden lang African Mango gebruikt. In die periode zijn we afgevallen, alleen is niet eenduidig aan te geven of dit veel of weinig was. Van ons drieën is één persoon 4 kilo afgevallen, de ander 3,5 kilo en kandidaat nummer drie bleef steken op ruim anderhalve kilo.
In onze ogen heeft African Mango hier zeker een rol in gespeeld. Of het puur het mentale aspect was, weten we niet. Maar gedurende de twee maanden hebben we nauwelijks honger gehad. Wel trek, maar het was beheersbaar. Dit kan een stemmetje in ons hoofd zijn geweest omdat we met een plan bezig waren. Het belangrijkste is dat het hongergevoel werd onderdrukt.
Dat je geen tientallen kilo’s gaat afvallen met African Mango is wel duidelijk. Dit hadden we ook niet verwacht. Ter ondersteuning van een gezond dieet en voldoende sporten, lijkt ons dit wel een mooie steun in de rug.
Heel gezond
En los van het afvallen is African Mango ook nog eens heel gezond voor je. De vrucht (en het extract) geeft veel energie, ondersteunt een gezonde bloedsuiker- en cholesterolspiegel en verlaagt je bloeddruk. Bovendien heeft het antibacteriële eigenschappen en helpt African Mango tegen spijsverteringsproblemen. Dit krijg je er dus gratis bij.
Conclusie: African Mango goed om af te vallen?
Alleen al voor de gezondheidsvoordelen zou je African Mango gaan gebruiken. Daar is het in deze echter niet om te doen. Het gaat om de positieve invloed op het afslankproces. En die invloed lijkt er zeker wel te zijn. Sommigen zouden tientallen kilo’s zijn afgevallen. Dat is niet echt geloofwaardig.
Dit is een afslankmiddel dat volledig veilig te gebruiken is. En met de gezondheidsvoordelen heb je misschien nog wel een extra reden om dit te gaan proberen. De meeste gebruikers geven aan te zijn afgevallen. Wij overigens ook, hoewel het voor de auteur pijnlijk is dat hij degene is die op anderhalve kilo is blijven steken. We zullen het maar op een trage stofwisseling steken.