Bovenbenen afvallen: met deze 5 tips gaat je dat lukken

Wil je op je bovenbenen wat afvallen? Maar weet je niet hoe je dit het beste kunt doen? Zo vreemd is dat niet, omdat er meer dan één manier is om af te slanken op je benen. En het voordeel is dat je ook meteen je billen en je buik aanpakt. Je slaat dus meerdere vliegen in 1 klap.

Cardiotraining

Cardiotraining is al jaren een beproefd recept om af te vallen. En dat is nog steeds zo. Hoewel interval- en krachttraining inmiddels op gelijke voet staan. Maar cardiotraining werkt prima voor bij je bovenbenen afvallen.

Als je in de buitenlucht wilt bewegen is fietsen, wandelen of hardlopen een mogelijkheid. Omdat het cardiotraining is, hoeft dit zeker niet intensief te zijn. Af en toe een snelheidsprikkel is wel goed. En in de sportschool kun je op fitnessapparaten zoals de crosstrainer en hometrainer een goede cardiotraining uitvoeren.

Afslankpleisters

Een afslankpleister plak je op het lichaamsdeel dat je wilt aanpakken, in dit geval dus je bovenbeen. Een goede afslankpleister zorgt ervoor dat je minder honger hebt waardoor je ook minder gaat eten. Dit is goed voor je hele lichaam, dus ook voor je bovenbenen.

In principe maakt het weinig uit waar je de pleister plakt. Dit kan net zo goed je buik of rug zijn. Het gaat erom dat je minder calorieën binnenkrijgt, waardoor ook je bovenbenen afvallen.

Gezonde voeding

Alle hulpmiddelen en sportschema’s ten spijt, er is maar één factor het belangrijkste als je aan de lijn wilt doen. En dat is een gezond voedingspatroon. Zonder gezond te eten gaat het je namelijk niet lukken om af te vallen.

Je kunt bijvoorbeeld vier keer per week sporten of afslankpleisters gebruiken, maar als je vervolgens meermaals per week fastfood eet, heeft het weinig zin. Een tip voor gezonde voeding is de aloude Schijf van Vijf. Dit zijn de beste voedingsstoffen. Je kunt er bovendien heerlijke gerechten van maken.

Maaltijdvervangende shakes

Hebben we het net over de Schijf van Vijf, komen we met een ander voedingsmiddel dat je helpt bij het afslanken van de bovenbenen. Maaltijdvervangende shakes worden ook wel dieet shakes genoemd. Als je fanatiek wilt afvallen, vervang je dagelijks 1 of 2 maaltijden door een shake.

In een shake zitten veel minder calorieën dan in gewone maaltijden. Gemiddeld gaat het om 250 tot 300 calorieën per shake. Je zult begrijpen dat na een tijdje de kilo’s eraf vliegen. En dit merk je zeker op je bovenbenen.

Afslankpillen

Een effectief middel voor je bovenbenen en afvallen zijn afslankpillen. Er zijn veel goede pillen op de markt. En waarom ze zo effectief zijn voor je bovenbenen, is omdat ze behalve de vetverbranding ook je energielevel een boost geven.

Je neemt voor het sporten een capsule in, waarna je je workout doet. Het sporten zorgt voor nog een extra prikkel voor je vetverbranding. En daardoor neemt het vet op je bovenbenen en billen af, en komen spieren in de plaats. Ook shakes zijn prima om te drinken voor het sporten.

Afslankpillen.nl
Logo
Shopping cart