Fat Burn Active

Uitgelicht! - 33%

 33,33

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1
Categorie:

Of je nu wilt afvallen of vooral spieren wilt kweken, een fatburner kan je helpen jouw doel te bereiken. Een van de meest bekende vetverbranders is de Fat Burn Active. De verpakking doet vermoeden dat je hiermee verbluffende resultaten gaat behalen. Dat wilden we natuurlijk zelf uittesten.

Het resultaat van een maand met Fat Burn Active lees je in onderstaande review. Zonder meteen het einde te verklappen, kunnen we alvast loslaten dat we verrast zijn door de uitkomst. In deze review van de Fat Burn Active lees je er alles over en je ontdekt ook meteen dat je door alleen het gebruiken van een vetverbrander weinig gaat afvallen.

Uw recensie toevoegen

Wat is Fat Burn Active?

Fat Burn Active is in eerste instantie vooral gemaakt voor atleten. Door een vetverbrander te gebruiken, wordt de spiergroei gestimuleerd. Als het je vooral om het verliezen van kilo’s te doen is, kan je ook prima de Fat Burn Active gebruiken.

Het zijn capsules. In een pot Fat Burn Active zitten 60 capsules. Je neemt er twee per dag in, dus doe je met een pot 1 maand.

Dit zijn de belangrijkste ingrediënten

Fat Burn Active heeft 12 ingrediënten die de vetverbranding bevorderen. Daar zitten zowel bekende als wat onbekendere stoffen in. Dit zijn de 12 ingrediënten.

Indiase brandnetel wortel extract

In Indiase brandnetel zit forskoline. Dit zorgt ervoor dat lipase gestimuleerd wordt. Geen zorgen, wij moesten het ook even opzoeken. Lipase is een enzym dat vetten afbreekt. Forskoline zorgt er daarnaast voor dat je metabolisme wordt versneld en de vetvrije massa (oftewel je spierweefsel) wordt vergroot.

Capsaïcine

Capsaïcine intensiveert de vetverbranding en ondersteunt de werking van je spijsvertering.

Bittere sinaasappel extract

In het extract van bittere sinaasappel zit onder andere synephrine. Dit is een natuurlijke vetverbrander die de afbraak van lipide versnelt. Verder worden dankzij deze stof de sportprestaties beter en heb je minder snel een hongergevoel.

Paradijskorrel extract

Het extract van deze plant is een bron van 6-paradol. Deze stof verhoogt het energieverbruik en stimuleert de vetverbranding. Daarnaast kan 6-paradol de afzetting van vetweefsel beperken. Dit is goed nieuws voor je glucosespiegel.

Extract groene thee bladeren

Dit extract vermindert de opname van vetten uit voedsel en maakt het makkelijker om af te vallen.

Guarana zaden extract

In deze zaden zit 22 procent cafeïne. Dit ondersteunt de vetstofwisseling, vermindert de eetlust en vermindert de ophoping van vetweefsel.

Natuurlijke watervrije cafeïne

Dit stimuleert de vetverbranding, heeft een stimulerend effect en zorgt ervoor dat je efficiënter bent. Daarnaast ondersteunt de cafeïne je stofwisseling en spijsvertering.

Zwarte peper extract

In zwarte peper zit piperine. Dit stimuleert de stofwisseling en helpt constipatie te bestrijden.

Vitamine B6

Vitamine B6 versnelt het metabolisme en de vetverbranding. Daarmee is Vitamine B6 zeer geschikt om een goed gewicht te behouden.

Vitamine B5 (pantotheenzuur)

Vitamine B5 is belangrijk voor je energie. Je voelt je minder moe en de energiehuishouding in je lichaam wordt efficiënter.

Zink

Zink zorgt ervoor dat je eetlust minder wordt. Vetten en koolhydraten worden dankzij zink sneller verbrand.

Hoe gebruik je Fat Burn Active?

Fat Burn Active is door bijna iedereen te gebruiken. Alleen zwangere vrouwen en kinderen kunnen deze afslankpillen beter niet slikken, vanwege de aanwezigheid van cafeïne. Nu is een zwangerschap vaak ook niet het geschikte moment om aan de lijn te doen.

Als je Fat Burn Active bestelt, krijg je een pot met 60 capsules. ’s Ochtends neem je een capsule in, en ’s avonds weer eentje. Belangrijk is dat je de capsules inneemt met 300 milliliter water. Het is het beste om de eerste capsule een half uurtje voor je ontbijt in te nemen. Dan wordt de stofwisseling versneld.

Hoe laat je de tweede Fat Burn Active inneemt, is een beetje persoonlijke voorkeur. Wij namen deze om uiterlijk 18:00 uur in, vanwege de cafeïne in de pil. Maar er zijn ook mensen die de capsule vlak voor het slapen gaan slikken. Je zou ervoor kunnen kiezen om de tweede capsule een half uur voor het diner in te nemen. Voor je stofwisseling is dit in ieder geval goed.

Sporten

Als je de Fat Burn Active als sporter gebruikt om meer spiermassa te krijgen, kan je een half uur voordat je gaat trainen een capsule innemen. Probeer er wel voor te zorgen dat er genoeg tijd zit tussen beide capsules.

Wat merkten we?

Fat Burn Active geeft op de website aan dat het lastig is om te zeggen hoe snel je resultaat gaat zien. Dit verschilt per persoon. Maar, zo valt er te lezen, ´binnen enkele dagen zou je wel iets moeten merken’.

Voordat we hier antwoord op kunnen geven, is het goed om aan te geven hoe we deze maand hebben geleefd. Behalve het gebruik van Fat Burn Active, is ook het dieet en sporten aangepakt. Dat laatste is van 2 keer per week een uurtje fietsen opgevoerd naar 4 wekelijkse trainingen. Tweemaal cardio (nog altijd in de vorm van fietsen) en twee keer krachttraining in de sportschool.

Ongezonde tussendoortjes en alcohol is uit het dieet geschrapt. Een maand lang zijn er veel groenten en mager vlees gegeten, zonder dat er bewust een (streng) dieet werd gevolgd. Eigenlijk kan je het als volgt zien. Onze proefpersoon heeft een maand lang gezond gegeten.

Eerlijk of een beetje valsspelen?

Je zou kunnen zeggen dat het misschien niet helemaal eerlijk is om tijdens een test met een fatburner ook gezonder te gaan eten en meer te gaan sporten. Daar zit echter wel een gedachte achter.

Veel mensen die een vetverbrander gebruiken doen dit om twee redenen.

  1. Ze willen afvallen
  2. Ze willen spiermassa kweken door veel te sporten

Gebruikers van de Fat Burn Active leven over het algemeen gezond. Daarom vonden we het belangrijk om tijdens deze Fat Burn Active Review de situatie van gebruikers zo goed mogelijk na te bootsen. Vandaar het gezonde dieet en het vele sporten.

Dit was het resultaat

Om maar meteen met de cijfers te komen. In een maand tijd is onze tester, een man van 35 jaar oud, 2,4 kilo afgevallen. Hij is 1,85 meter lang en woog aan het begin van het traject 84 kilo. Misschien net iets te zwaar, maar toch best een keurig gewicht.

De grootste verrassing was dat hij tijdens de 30 dagen nauwelijks momenten heeft gehad waarin het hongergevoel ondraaglijk was. Natuurlijk heeft hij trek gehad. Vooral na het sporten was het soms lastig. Maar met het doel in het achterhoofd was het ook weer best makkelijk om ongezonde snacks te laten staan.

Het is lastig om te bepalen of het verminderde hongergevoel volledig aan Fat Burn Active is te wijten. Je mind is ook sterk en kan zeker helpen om bepaalde gevoelens te versterken of af te zwakken. Toch is het meer dan aannemelijk om te denken dat Fat Burn Active zeker heeft meegeholpen. Als je puur naar de samenstelling van de capsules kijkt en de werking van het middel, zie je een deel van Fat Burn Active erop gericht is het hongergevoel uit te schakelen.

Meer spieren

In een maand tijd is onze proefpersoon een stuk gespierder geworden. Ook hier kan je ervan uitgaan dat een deel het gevolg is van het vele sporten, en de rest is gedaan door Fat Burn Active. Een levensstijl met gezond eten en voldoende sporten is voor iedereen beter. Als je dit gaat combineren met een vetverbrander zoals de Fat Burn Active, wordt het effect versterkt.

Is het gebruik van Fat Burn Active veilig?

Als je naar de lijst met ingrediënten kijkt, staan er geen vreemde stoffen tussen. Het gaat om veel natuurlijke producten. Het enige dat bij sommige mensen voor problemen kan zorgen is de dosis cafeïne. Vandaar ook dat Fat Burn Active niet gebruikt mag worden door zwangere vrouwen en mensen die jonger zijn dan 18 jaar.

Het belangrijkste is om een fatburner op een normale manier te gebruiken. Nog even terugkomend op de cafeïne. Als je al vijf koppen koffie per dag drinkt, is het niet slim om daarnaast nog twee keer een dosis via een vetverbrander binnen te krijgen. Te veel cafeïne is gewoon slecht voor je, met in het ergste geval hartproblemen.

Maar nogmaals, zolang je een vetverbrander op een normale manier gebruikt, is het veilig. Sowieso zijn alle Nederlandse vetverbranders getest door de NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit). Fat Burn Active is overigens geen Nederlandse fatburner.

Is Fat Burn Active een wondermiddel?

Als je de verpakking van Fat Burn Active mag geloven wel. Er worden namelijk wonderlijke transformaties beloofd. Neem dit alsjeblieft met een korreltje zout. Dit zijn pure verkooppraatjes. Wondermiddelen bestaan namelijk niet. Anders had iedereen het middel wel gebruikt.

Wij hebben niet uitgetest wat er gebeurt als je ongezond eet, niet sport en tweemaal daags een capsule Fat Burn Active slikt. Toch durven we de bewering makkelijk aan dat je in dat geval maandelijks exact 0,0 kilo afvalt.

Je kunt een fatburner zien als een aanvullend middel. Een beetje te vergelijken met voedingssupplementen vol vitaminen en mineralen. Ook dit zijn geen vervangers. Het beste resultaat ga je bereiken dankzij een gouden combinatie.

En die combinatie bestaat uit goed eten, goed slapen, genoeg sporten en een fatburner. Door de eerste drie punten op orde te hebben, blijft je stofwisseling continu werken. Het effect wordt dankzij Fat Burn Active versterkt.

Als je ongezond leeft en eet, heeft een vetverbrander geen zin.

Fat Burn Active ervaring van anderen

Op internet kan je genoeg ervaringen van andere gebruikers vinden. Om te beginnen op de website van Fat Burn Active. Daarop staat dat 96 procent van de klanten tevreden is. Deze bewering wordt ondersteund door foto’s van allemaal vrolijke mensen. De geloofwaardigheid daarvan is toch een beetje twijfelachtig. Het valt namelijk niet te controleren.

Maar als je op bijvoorbeeld een gezondheidsforum kijkt, of naar andere reviews, ga je zeker een rode draad ontdekken. Uitzonderingen naar boven en onder buiten beschouwing gelaten komt het allemaal wel op hetzelfde neer. Fat Burn Active werkt zeker, maar kan het niet alleen. Een gezonde levensstijl is een must, en dan ga je absoluut resultaat behalen. Hoeveel dat is, verschilt per persoon.

Hier moet je op letten bij de aankoop

Als je Fat Burn Active gaat kopen, is het zaak om op een aantal zaken te letten. Om te beginnen is het van belang om de pillen te kopen in de webshop van Fat Burn Active. We hebben echt geen aandelen in deze zaak, maar voor je eigen veiligheid is het gewoon het beste. Er zijn webshops die allerlei pillen aanbieden. Alleen heb je dan niet altijd de zekerheid dat je de juiste pillen koopt. Vandaar.

Een gevolg daarvan is wel dat je een behoorlijke prijs betaalt. Fat Burn Active is namelijk niet de goedkoopste vetverbrander. Ook is het een van de meest populaire en een van de best gewaardeerde. Dat kost uiteraard geld. Dit kan je oplossen door in één klap meerdere potten te bestellen. Dan krijg je namelijk korting.

Het is ook helemaal niet erg om meerdere potjes in één keer te bestellen. Je kunt Fat Burn Active langdurig gebruiken.

Conclusie: is Fat Burn Active noodzakelijk om af te vallen?

Dat is een lastige. Fat Burn Active ondersteunt het proces van afvallen. En het helpt je zeker om wat kilo’s kwijt te raken. Nu komt alleen het moeilijke. Dat lukt alleen als je gezond eet en voldoende sport. Door gezond te eten en te sporten, ga je al afvallen. Dan kan je je afvragen of je Fat Burn Active dan ook nog moet gebruiken.

Het voordeel van Fat Burn Active is dat het proces van afvallen (of sterker worden) iets sneller gaat. Daarnaast werkt het ook mentaal goed. Als je een vetverbrander gebruikt, is het helemaal zonde als je regelmatig gaat snacken. Verder zitten er stoffen in de capsules die ervoor zorgen dat je langer een verzadigd gevoel houdt.

Fat Burn Active is daarom zeker een goede aanvulling voor mensen die willen afvallen of veel aan krachttraining doen. Verwacht alleen geen wonderen in de vorm van een gewichtsverlies van 5 kilo per maand.

Fat Burn Active
Fat Burn Active

 33,33

Afslankpillen.nl
Logo
Shopping cart