Keto Actives

- 33%

 33,33

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 3
Categorie:

Dat het niet simpel is om af te vallen weet iedereen die een of meerdere malen heeft geprobeerd wat kilo’s kwijt te raken. Helaas kan ik daar ook over meepraten. Na jarenlang te veel gewicht te hebben meegesleept, begon ik met afvallen. Eerst door voeding, daarna door iets meer te sporten, en ten slotte met afslankpillen. De Keto Actives heb ik geprobeerd. Of dat een succes is geworden, ontdek je in deze review.

Uw recensie toevoegen

De stijgende lijn (van mijn gewicht)

Totdat ik ging studeren, sportte ik redelijk veel en at ik gezond. Drie keer per week sporten werd ingeruild voor vier keer per week naar het café. Mijn abonnement bij de sportschool werd ingeruild voor een klantenkaart van de dichtstbijzijnde snackbar. En voor nog één die in de buurt zat.

Toen ik na zes jaar studeren eindelijk ging werken, kwam er een iets gezonder ritme. Maar de kilo’s bleven. Twee keer per week in de sportschool en minder vaak naar de snackbar was niet genoeg. Met name het vet rond mijn buik, met die vervelende zwembandjes, bleef er zitten. Na vier jaar had ik me verzoend met een leven met meer gewicht.

Hoe Keto Actives op mijn pad kwam

We, mijn vriendin en ik, zaten op een verjaardag. Voor me probeerde een bak chips al een uur lang oogcontact met me te maken. Uit beleefdheid ging ik er enkele keren op in. Ik had net een nieuw biertje gekregen, toen het gesprek naast me over afvallen ging.

Mijn vriendin stootte me aan. “Dit is voor jou interessant. Het gaat over afslankpillen. Misschien kan je hiermee afvallen.” Ik was te verbouwereerd om iets terug te zeggen. De rest van het gezelschap bleef ook stil, waarna ik zelf maar zei dat ik benieuwd was naar die afslankpillen. Dat was niet zo, maar goed.

Het bleek te gaan om Keto Actives. Volgens een van de gebruikers zowat een wondermiddel waarbij de kilo’s er in rap tempo af vliegen. Dat stond volgens haar trouwens ook op de verpakking, dus moest het wel waar zijn.

In de auto naar huis vroeg mijn vriendin of ik de pillen wilde proberen. Dat ze me lichtelijk voor gek had gezet was ik, mede dankzij nog twee biertjes, enigszins vergeten. Die afslankpillen nog niet. Ik antwoordde haar dat ik dit niet van plan was, omdat ik er niet in geloofde. Na een pleidooi van een half uur ging ik overstag en beloofde het een maand uit te proberen.

Over de pillen

Ik had 0,0 ervaring met afslankpillen. Destijds was ik van mening dat je af kon vallen door gezond te eten en genoeg te sporten. Dat ik zelf het bewijs was dat deze vlieger niet altijd op gaat, wist ik toen nog niet. Op internet bestelde ik Keto Actives. En het klopte, op de website stond dat dit het beste supplement voor gewichtscontrole is. Dankzij deze ingrediënten.

ForsLean

Dit is een Indiaas brandnetelwortelextract waar forskoline in zit. Forskoline zorgt voor minder lichaamsvet en helpt de vetvrije massa te vergroten. Het gebruik van in het lichaam opgeslagen vet wordt gestimuleerd, waardoor je gewicht gaat verliezen.

Clarinol, gecomprimeerd linolzuur (CLA)

Linolzuur houdt je cholesterol op peil. CLA is een vetverbrander en is vooral effectief voor het vermageren van de benen. Op papier is de werking simpel. Lichaamsvet wordt verbrand en de vetvrije massa wordt vergroot.

Natuurlijke watervrije cafeïne

Cafeïne is niet alleen goed om wakker te worden en om energie uit te halen. Cafeïne zorgt eveneens voor een vol gevoel, waardoor je minder snel de neiging hebt om iets te eten te pakken. En je concentratie wordt er ook nog beter van.

Extract van bittere sinaasappel

Dit extract bevordert de vetverbranding en heeft een positieve invloed op je spijsvertering. Hierdoor helpt dit middel bij het afvallen.

Extract van zwarte peper en vruchten

Dit extract doet zijn werk vooral nadat je gegeten hebt. Voedingsstoffen worden beter opgenomen. En het proces van ontlasting wordt beter gereguleerd. Dit kan je opvatten als dat het proces versneld wordt.

Extract Ashwagandha wortel

De Ashwagandha wortel wordt al eeuwenlang gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde. Dit extract helpt je gewicht te beheersen. Daarnaast krijg je er meer energie van.

Extract vruchten van jaarpaprika

Het extract van jaarpaprikavruchten zorgt voor een optimale werking van je spijsverteringsstelsel. Je spijsvertering speelt een grote invloed bij je gewicht.

Chroom

Chroom wordt gebruikt als afslankmiddel, omdat het de normale bloedglucosespiegel handhaaft. En je metabolisme krijgt er een positieve boost van.

Als je kijkt naar de samenstelling van twee capsules Keto Actives, zie je de volgende hoeveelheden.

  • ForsLean: 250 mg
  • Clarinol: 250 mg
  • Natuurlijke watervrije cafeïne: 150 mg
  • Ashwagandha wortel extract: 125 mg
  • Extract bittere sinaasappel: 100 mg
  • Extract jaar paprika vrucht: 25 mg
  • Zwarte peper vruchten extract: 5 mg
  • Chroom: 60 mg

Waarom twee capsules? Omdat je bij het gebruik van Keto Actives twee capsules per dag gaat innemen. Als je kijkt naar deze samenstelling, staat er niks vreemds tussen. Alleen chroom kan een dingetje zijn. De Gezondheidsraad heeft geen dagelijks aanbevolen hoeveelheid voor chroom. In de Verenigde Staten ligt dit op 35 mg. Daar zit de dosering in twee capsules Keto Actives dus boven.

Hoe werkt Keto Actives?

Nadat ik op internet een beetje research had gedaan, en alle ingrediënten had bestudeerd, begon ik geïnteresseerd te raken. Enthousiast was niet het goede woord, nog niet. Maar ik was getriggerd. Ik bestelde twee potten van 60 capsules. Dat het er twee waren had vooral met een aanbieding te maken.

Omdat je twee keer dag een capsule inneemt, doe je 30 dagen met een pot. Ik sprak met mezelf af dat ik na deze maand met mezelf zou evalueren en er eventueel nog een maand aan vast ging plakken.

De verpakking van Keto Actives belooft inderdaad een hoop fraais. Het belangrijkste uit dit spervuur van informatie is dat je lichaam dankzij het gebruik heel snel in ketose terecht zou komen. Ketose is de vetverbranding. Als je daar eenmaal in zit, ga je veel vet verbranden en daardoor afvallen.

De werkzame stoffen

Cafeïne is een vetverbrander, dat wist ik wel. Cafeïne zorgt ervoor dat je hongergevoel wordt afgeremd. Daarnaast wordt dankzij cafeïne vet verbrand. Een ander voordeel is dat je er energie van krijgt.

De andere werkzame stoffen, de hierboven genoemde extracten, forskoline, CLA en chroom, hebben allemaal zo’n beetje dezelfde werking. Het vetmetabolisme wordt versneld, de spijsvertering ook en vet wordt ingewisseld voor spieren. Als dat inderdaad het geval is, is Keto Actives een middel waar je flink van kan afvallen.

Geen wondermiddel

Nu ben ik soms een beetje naïef, maar de kans dat Keto Actives een wondermiddel zou zijn, leek me gering. Dat is het ook niet, kan ik alvast verklappen. Ik wilde echter wel het meeste uit mijn poging halen, en daardoor bracht ik nog wat veranderingen in mijn dagelijks leven aan.

Gezonder eten

Mijn stempelkaart van de snackbar was allang weg. Ik woonde in een andere stad, dus had er ook niks meer aan. Daarbuiten snackte ik al veel minder. Om het optimale resultaat te behalen, besloot ik om een maand lang helemaal niet naar de snackbar te gaan. En thuis ook niks in de frituur te doen.

Aan ontbijt, lunch en avondeten moest niet zoveel veranderd worden. Het waren vooral de tussendoortjes, genaamd drop, chips en frikadellen, die even geskipt gingen worden.

Iets meer sporten

Daarnaast ging ik iets meer sporten. Twee tot drie keer per week. Ik koos voor veel variatie. Niet alleen in de sportschool, maar ook wandelen of een stukje fietsen. Zo kon ik het makkelijker volhouden. Ik ben immers niet de grootste liefhebber van zelf sporten.

Nogmaals; in mijn ogen was het het beste om niet alleen de afslankpillen te gaan gebruiken. Dat heb ik ook wel in diverse reviews gelezen. Het optimale resultaat behaal je door een combinatie van drie factoren. Gezond eten, sporten en Keto Actives.

Het resultaat

Toen ik begon met Keto Actives woog ik 91 kilogram, bij een lengte van 178 centimeter. De eerste dagen ging ik twee keer per dag op de weegschaal staan. Daar ben ik snel mee gestopt. Af en toe was er een onsje af, maar het ging me veel te langzaam.

Het liefst wilde ik na een week stoppen met het gebruik van Keto Actives. 200 gram afgevallen. Dat zou in een maand nog niet eens een kilo worden. Tot mijn verrassing ging het daarna snel. Na 30 dagen en 60 capsules Keto Actives was ik 3,3 kilo afgevallen.

Voor het eerst in jaren was ik flink wat afgevallen.

De rol van Keto Actives

Wat exact de rol van Keto Actives in mijn gewichtsafname is geweest, is natuurlijk lastig om te bepalen. Je hoeft niet de beste voedingsdeskundige ter wereld te zijn om uit te vogelen dat mijn gezondere levensstijl een minstens zo grote rol heeft gespeeld. Toch mag de rol van Keto Actives niet worden onderschat.

Zo heb ik in de 30 dagen dat ik Keto Actives gebruikte, geen moment echt honger gehad. Ik ging gezonder en ook wel iets minder eten, en meer sporten. Toch liep ik geen enkele keer chagrijnig door mijn huis, op zoek naar een snack.

Dat is naar mijn mening zeker aan Keto Actives te danken. Er zitten stoffen in de capsules, waaronder cafeïne, die ervoor zorgen dat je hongergevoel getemperd wordt. En wellicht heeft mijn hoofd ook een rol gespeeld. Toen ik resultaat begon te zien, kreeg ik zin om de pillen in te nemen. Het hielp namelijk, na een jarenlange strijd tegen de kilo’s. Als er een stukje geestelijke steun bij zit, vind ik dat helemaal niet erg. Alles om mijn ideale gewicht te bereiken.

En daarna?

Omdat ik nog een pot Keto Actives had staan, heb ik er nog een maand aan vastgeplakt. Het resultaat was wat minder spectaculair dan in de eerste maand. Maar ik ben nog eens 2,1 kilo kwijtgeraakt. In totaal komt dat op 5,4 kilo in twee maanden. Daar had ik vooraf niet van kunnen dromen.

De maanden erna ben ik gestopt met de afslankpillen en ben ik blijven afvallen. Weliswaar in een lager tempo, gemiddeld tussen een halve en hele kilo per maand. Daarom denk ik dat je met alleen Keto Actives niet kunt afvallen, maar dat het dankzij deze capsules een stukje sneller gaat.

Keto Actives: waar is het te koop?

Je hoeft op Google alleen maar afslankpillen of Keto Actives in te tikken en je komt honderden, misschien wel duizenden plekken tegen waar de capsules te koop zijn. Het is het slimste om afslankpillen te kopen op de website van de maker. Zo voorkom je dat je onbedoeld de verkeerde pillen in huis haalt.

Het gebruik van Keto Actives is ongevaarlijk, mits je het goed doet. Zo staat er niet voor niks een dosering. Twee keer per dag een capsule, één voor het ontbijt en één voor het avondeten, en er kan niks misgaan. Keto Actives bevat alleen natuurlijke ingrediënten.

Ga vooral niet over de dosering heen. En er zijn meer afslankpillen die Keto in hun naam hebben. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel de Keto Actives gewoon via de website van de fabrikant.

Verder is het belangrijk dat je niet te veel naar de beloftes op de website kijkt. Daar staat dat je in 8 weken 15 kilogram kunt afvallen. Dat is ook mogelijk. Als je daarbij een crashdieet volgt. Doe dit vooral niet. Je lichaam heeft er meer aan als je gecontroleerd afvalt.

Conclusie: werken Keto Actives?

Daar zijn de meningen over verdeeld. Als je puur naar de werkzame stoffen in Keto Actives kijkt, dan zijn dit zeker stoffen die helpen bij het afvallen. Voor mij heeft Keto Actives gewerkt. Maar, zoals ik al aangaf, is mijn gewichtsafname niet alleen toe te schrijven aan het gebruik van Keto Actives.

Dit middel werkt het beste als je het combineert met een gezond voedingspatroon en een gezonde levensstijl. Genoeg slapen en sporten, en goed eten, dan hebben de pillen hun optimale werking. En of je er dan twee of vier kilo per maand door afvalt. Wat maakt het eigenlijk uit?

Keto Actives
Keto Actives

 33,33

Afslankpillen.nl
Logo
Shopping cart