Ketox24

 47,45

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1
Categorie:

Het beste afslankmiddel dat er bestaat? Daar zijn we natuurlijk erg benieuwd naar. Het is wel zo eerlijk om te zeggen dat dit niet op de website van Ketox24 wordt vermeld, maar bij de productomschrijving op Bol.com. Toch heeft het bij ons de nodige verwachtingen geschept. De behandeling met Ketox 24 duurt, jawel, 24 dagen. We waren zeer benieuwd hoe de behandeling met deze keto druppels ging verlopen.

Uw recensie toevoegen

Wat is Ketox24?

Het opmerkelijke aan dit afslankproduct is dat het geen pillen of capsules zijn, maar druppels. Dankzij deze druppels kun je sneller overtollig lichaamsvet verliezen. In Ketox24 zitten 8 verschillende kruiden, daar vertellen we dadelijk meer over.

Behalve dat dit middel vet zou verbranden, zorgt Ketox24 er ook voor dat je bruist van de energie en dat je lever een goede ontgifting krijgt. Dat komt door de versterkende werking van de diverse kruiden.

Welke ingrediënten zitten er in Ketox 24?

Zoals gezegd zitten er acht verschillende kruiden in deze keto druppels. We zullen ze één voor één bespreken.

Paulinia cupana Guarana

Het extract van deze plant stimuleert de verbranding van calorieën. Daarnaast krijg je er meer energie van.

Ilex pargauariensis

Ook deze plant draagt bij aan het afslankproces. Behalve als steun bij het afvallen, wordt ook de vermoeidheid minder en je bloed gezuiverd. Daarnaast wordt het immuunsysteem versterkt.

Orthosiphon

Orthosiphon is een hulpmiddel bij het afvallen. Het zorgt voor het behouden van een goede vochtbalans.

Rhamnus frangula

Dankzij dit kruid wordt je spijsvertering verbeterd. Rhamnus frangula wordt veel gebruikt in afslankdruppels.

Kolanoot

Inderdaad, de kolanoot is een van de bestanddelen van Coca Cola. In Ketox24 zorgt de kolanoot vooral voor het toevoegen van de nodige energie.

Panax Ginseng

Panax Ginseng heeft diverse voordelen voor je gezondheid. In de keto druppels gaat het vooral om het boosten van het energieniveau, het verhogen van de weerstand en het ondersteunen van het uithoudingsvermogen.

Groene thee gunpowder

Groene thee is een bekend middel op het gebied van afslanken. Groene thee stelt het hongergevoel uit. Daarnaast is het een stimulator van de calorieverbranding.

Fucus vesiculosus Kelp

Kelp, oftewel blaaswier, zorgt voor ontgifting van de lever. Daarnaast stimuleert het de stofwisseling.

Is het gebruik van Ketox24 gevaarlijk?

Als je de lijst met ingrediënten goed doorneemt, zie je dat er in de keto druppels enkel natuurlijke producten zitten. Daardoor is het gebruik van dit middel niet gevaarlijk. Wel moet je je aan de aanbevolen dosering houden. En het is altijd slim om altijd goed de bijsluiter te lezen.

Daarop zie je bijvoorbeeld dat kinderen en zwangere vrouwen dit product niet mogen gebruiken. Voor volwassen mannen en vrouwen zijn er geen beperkingen, tenzij je allergisch of overgevoelig bent voor een van de bestanddelen. Bij twijfel kun je altijd even overleggen met je huisarts of een apotheker.

Hoe gebruik je de keto druppels?

We hebben het in deze Ketox 24 review nog helemaal niet gehad over hoe je dit middel gebruikt. En dat heeft een reden. We willen namelijk nog vertellen dat je behalve de druppels ook vetvrije en koolhydraatarme recepten bij je bestelling krijgt. Daarnaast kun je via mail, chat of telefoon gratis begeleiding krijgen van ervaren consulten.

Met name die recepten zijn interessant. En ze zeggen ook zeker iets over de rol van Ketox24 druppels. Je kunt ze echt zien als ondersteuning, omdat de koolhydraatarme en vetvrije gerechten al een groot deel van het werk (het afvallen) op zich nemen.

Dan het gebruik van Ketox 24. Je neemt iedere dag 40 druppels in, gemengd met water. Dit doe je bij voorkeur in de ochtend, op een nuchtere maag. Dus voordat je gaat ontbijten. Een kuur duurt 24 dagen. Je combineert de 40 dagelijkse druppels met een koolhydraatarm dieet.

Onze Ketox24 ervaringen

We hebben een koppel bereid gevonden om 24 dagen de keto druppels te gebruiken. Allebei kampen ze met overgewicht, toevallig gaat het bij beiden om 20 kilo te veel.

Uiteraard was het aanpassen van de voeding de grootste opgave. Voordat ze met Ketox24 begonnen, aten ze zoals wel meer mensen dit doen. Zonder erover na te denken. Gewoon eten waar je trek in hebt. En als ze zin hadden om naar de snackbar te gaan, dan gingen ze. Niet de meest gezonde manier van eten, maar vaak wel lekker makkelijk.

Met koolhydraatarme en vetvrije recepten was het dus even wennen. Niet alleen in negatieve zin, want de recepten zijn lekker en eenvoudig te bereiden. Daarnaast was het effect op de weegschaal snel te zien.

Hoeveel kilo zijn ze afgevallen?

Het is best hard gegaan met de kilo’s. De man is in 28 dagen net geen 4 kilo afgevallen en de vrouw iets meer dan 3. Best verbluffende resultaten. Om de test zo objectief mogelijk uit te voeren, hebben ze na deze vier weken nog eenzelfde periode het dieet gevolgd, zonder de druppels. De gewichtsafname bleef doorgaan, zij het wat minder snel.

Waar koop je Ketox 24?

Zoek Ketox24 niet bij het Kruidvat of een van de andere fysieke drogisten. Dit middel is alleen online verkrijgbaar. Je kunt het bestellen op de website zelf of bij enkele bekende webshops. Behalve de druppels krijg je de gratis vetvrije en koolhydraatarme recepten erbij.

Het is goed om te weten dat het alleen om recepten voor de lunch en het avondeten gaat. Het ontbijt moet je zelf verzinnen. Probeer voor een gezonde ochtendmaaltijd te kiezen. Havermout is altijd een prima keuze. Een roerei ’s ochtends is ook een goed en gezond ontbijt. Probeer de boterham met chocopasta te laten staan.

Conclusie: werkt Ketox 24 echt?

Als je naar onze proefpersonen kijkt, dan zijn ze behoorlijk afgevallen tijdens het gebruik van Ketox24 . Het is natuurlijk wel zo dat de koolhydraatarme en vetvrije recepten een minstens zo groot aandeel in de gewichtsvermindering hebben gehad.

Je kunt Ketox24 dan ook echt zien als een ondersteunend middel. Dat zeggen de fabrikanten trouwens zelf ook. Het is een hulpmiddel bij het afvallen. En voor het optimale effect combineer je de keto druppels met het dieet. Dan kunnen de kilo’s best snel van je lijf af gaan.

Ketox24
Ketox24

 47,45

Afslankpillen.nl
Logo
Shopping cart