PhenQ (2+1 gratis)

Meest gekozen
Uitgelicht! - 33%

 46,66

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Categorie:

“Er zijn PhenQ afslankpillen op de markt.” Met enige argwaan keek ik mijn partner aan. We kampen allebei met overgewicht en hebben al veel middelen gebruikt. Dit loopt uiteen van dieetshakes tot afslankthee, met tussendoor allerlei afslankpillen. Geen van de producten heeft voor het gewenste resultaat gezorgd. Waarom zouden de PhenQ afslankpillen dat dan wel doen?

Dat was mijn eerste gedachte. Inmiddels weet ik wel beter. Twee maanden heb ik deze dieetpillen getest. En de resultaten hebben me/ons verrast. Ben je benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel verder in deze PhenQ afslankpillen review.

Uw recensie toevoegen

Wat zijn PhenQ afslankpillen?

De afslankpillen van PhenQ bestel je via hun website. Deze site ziet er netjes uit. Wat mij bevalt is dat er bovenin een telefoonnummer staat dat je kunt bellen met vragen. Het is een nummer uit het Verenigd Koninkrijk. Op de website kun je ook vinden dat de magazijnen van PhenQ in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland staan.

Een opvallend punt is dat de website niet schreeuwerig is. Dat heb ik al vaak gezien bij producten om af te vallen. Je ziet op de homepage spectaculaire verbeteringen en lichamen die je alleen met Photoshop kunt maken. Die foto’s zie je ook bij PhenQ, maar daarvoor moet je een heel stuk naar beneden scrollen. Aan die foto’s hecht ik nooit zoveel waarde, omdat het voor mij nooit duidelijk is of het om dezelfde personen gaat.

Op de website worden mooie beloftes gedaan. De vetproductie wordt gestopt en de vetverbranding aangezwengeld. PhenQ afslankpillen zouden de eetlust onderdrukken en het energieniveau een boost geven. Tot slot zou mijn stemming erdoor verbeteren. Een prima combinatie die voor een bevredigend resultaat zou moeten zorgen.

Hoe is de samenstelling?

Bij afslankproducten is het belangrijk om naar de samenstelling te kijken. Online is er namelijk een hoop rommel te koop, waarbij sommige producten zelfs gevaarlijk voor je gezondheid kunnen zijn. Daar kan ik in het geval van PhenQ heel duidelijk over zijn, dat zijn deze pillen niet. Op de website staat duidelijk vermeld welke ingrediënten er in de pillen zitten. Van sommige bestanddelen had ik nog nooit gehoord.

Capsimax

Een van die onbekende bestanddelen is Capsimax. Dit is een geconcentreerd rode peperextract dat de verbranding van calorieën helpt verhogen. Combineer dit met een vermindering van de dagelijkse inname van calorieën en je gaat afvallen.

Chromium Picolinate

Dit is een voedingssupplement dat wordt gebruikt tegen diabetes type 2 en om af te vallen. Chromium Picolinate is een mineraal dat essentieel is voor een goed functionerend metabolisme. Het remt het hunkeren naar voedsel met veel suiker en koolhydraten.

Cafeïne

Cafeïne ken ik uiteraard wel. Zowat iedereen wordt ’s ochtends wakker met een lekker bakje koffie. Cafeïne helpt de concentratie en reactietijd te verbeteren, en vermindert vermoeidheid. Vandaar het kopje koffie in de ochtend. Cafeïne zet daarnaast overtollig vet om in energie.

Nopal cactus

Nopal Cactus zit boordevol vezels en heeft als beoogd effect dat je met minder eten toch een verzadigd gevoel krijgt. De vezel vermindert de opname van calorieën, door zich te binden aan de vetten in het voedsel. Vetten en de nopal cactus verlaten je lichaam zonder verteerd te worden.

L-Carnitine fumaraat

Een aminozuur dat het lichaam stimuleert om overtollige vetvoorraden om te zetten in energie. Je raakt vet kwijt, terwijl het aminozuur vermoeidheid helpt bestrijden.

Innoslim

Innoslim is een mengsel van ginseng en astragalus. Het heeft een bewezen effect op het gebied van gewichtsverlies. Ook worden er minder koolhydraten in de darmen opgenomen.

B-vitaminen

Ieder mens heeft B-vitaminen nodig, om energie aan te maken. Veel mensen hebben een tekort, waardoor er B3, B6 en B12 in PhenQ afslankpillen is opgenomen. Afvallen kan voor vermoeidheid zorgen, de B-vitaminen gaan dit gevoel tegen.

Iodine

Tot slot iodine, dit mineraal is nodig om schildklierhormonen te produceren. Ze zorgen voor een evenwichtige stofwisseling en positieve stemmingen.

Hoe gebruik je PhenQ dieetpillen?

Voordat ik ging beginnen heb ik naar de gebruikersvoorwaarden gekeken. De meeste mensen kunnen deze afslankpillen gewoon gebruiken. PhenQ is geschikt voor vegetariërs en veganisten. Zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en mensen jonger dan 18 jaar mogen dit product niet gebruiken. En als je al medicatie gebruikt, is het slim om even met je arts te overleggen voordat je met PhenQ begint.

Het gebruik is heel eenvoudig. Iedere dag neem je twee pillen, één bij je ontbijt en één bij de lunch. Omdat er cafeïne in de pillen zit, is het advies van de fabrikant om voor 15.00 uur je tweede pil in te nemen. Zo voorkom je dat je moeizaam in slaap valt.

Wat zijn mijn ervaringen?

Twee maanden lang heb ik PhenQ afslankpillen gebruikt. Dit heb ik in combinatie met gezond eten en drie keer per week sporten gedaan. Op die manier krijg je namelijk het beste resultaat. En dat resultaat mag er zijn. In twee maanden tijd ben ik 7 kilo afgevallen. Ter info: ik ben een man van 37 met een lengte van 186 centimeter en een startgewicht van 104 kilo. Mijn vrouw, die iets kleiner en lichter is, is in twee maanden tijd 3,5 kilo afgevallen.

We zijn zeer blij en enigszins verrast door dit resultaat. Afslankpillen zijn veelvuldig te koop en het is iedere keer weer de vraag of een pil doet wat de fabrikant belooft. PhenQ is nog vrij nieuw, maar wat ons betreft is het een aanwinst in de wereld van de afslankpillen.

Conclusie: zou ik PhenQ afslankpillen aanraden?

Als je de hele PhenQ afslankpillen review hebt gelezen, ken je het antwoord al. Gezien het resultaat dat we met dit product hebben bereikt, raden we het iedereen aan. Bij zowel mezelf als mijn vrouw heeft een behoorlijke gewichtsafname plaatsgevonden.

We snappen ook wel dat het sporten en gezonde eten daar een rol in heeft gespeeld. Maar we aten al vrij gezond en gingen regelmatig sporten. Niet in de hoeveelheid van nu, maar toch. PhenQ afslankpillen hebben een positief effect op gewichtsafname. In combinatie met gezond eten en sporten heb je een goede kans op vergelijkbare resultaten.

PhenQ (2+1 gratis)
PhenQ (2+1 gratis)

 46,66

Afslankpillen.nl
Logo
Shopping cart