Piperinox

- 33%

 32,66

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1
Categorie:

Overgewicht zit in de familie. In mijn zoektocht naar hulpmiddelen om wat slanker te worden, ben ik uitgekomen bij een tot voor kort voor mij onbekend middel. Piperinox. Op de website van Piperinox las ik dat dit de meest effectieve afslankpillen zijn op basis van piperine. In deze review vertel ik of dit een goed (hulp)middel is om af te slanken.

Uw recensie toevoegen

Wat is piperine?

Het klinkt natuurlijk hartstikke leuk dat Piperinox het beste afslankmiddel op basis van piperine is, maar wat is piperine? Schrik niet, maar piperine is de scherpe stof in peper. Het is in het begin van de negentiende eeuw ontdekt in de vruchtjes van zwarte peper.

Het heeft allerlei voordelen voor het menselijk lichaam, waaronder de regeling van je lichaamstemperatuur. En als je wilt afvallen, is piperine op papier een geschikt middel. Meer energie, voedingsstoffen worden beter opgenomen en vetcellen worden afgebroken.

BioPerine

Het is goed om te weten dat piperine en BioPerine twee verschillende dingen zijn. In de capsules Piperinox zit het tweede, BioPerine. BioPerine is een vorm van piperine zonder chemicaliën die worden gebruikt voor het kweken van planten. Dan kan je denken aan meststoffen en pesticiden.

BioPerine is zorgvuldig samengesteld. Het effect van BioPerine zou 30 keer zo sterk zijn. Er zit trouwens niet alleen het extract van zwarte peper in de capsules.

Ingrediënten Piperinox

Op de website van Piperinox staat uitgebreid beschreven welke ingrediënten het product bevat. Zo weet je precies wat je in je lichaam stopt. En wat het effect van het betreffende ingrediënt is. Althans, dat beweert de fabrikant.

Zwarte peper fruit extract BioPerine

Dit is meteen het hoofdbestanddeel. Voedingsstoffen worden beter opgenomen. BioPerine is een sterke antioxidant. Je immuunsysteem wordt sterker, net als de zuiveringsfunctie van je lever. En dankzij BioPerine houd je je gewicht beter onder controle.

Kaneelschors extract

Mij onbekend, net als de meeste stoffen uit de capsules. Extract van kaneelschors heeft een positieve invloed op het bloedsuikerniveau. En de spijsvertering wordt verbeterd dankzij de kaneelschors.

Extract bittere sinaasappel

Bittere sinaasappel extract zorgt ervoor dat vetten en koolhydraten sneller verbrand worden. Hierdoor is het makkelijker om je gewicht onder controle te houden.

Extract van gemberwortel

Gember kende ik al wel voor het gebruik van Piperinox. Voornamelijk bij keelpijn dronk ik verse gemberthee. Het extract van de gemberwortel ondersteunt de opname van voedingsstoffen, verlaagt het suikergehalte in het bloed en zorgt ervoor dat koolhydraten sneller worden verbrand.

Zoete peper extract

Het eerste voordeel van zoete peper is dat de maag beschermd wordt bij contact met irriterende stoffen. Ook heeft zoete peper extract een gunstige werking als je wilt afvallen.

Guarana zaad

Dit werkt stimulerend, waardoor je meer energie krijgt. En vetten worden sneller verbrand dankzij het extract uit guarana zaad.

Chroom

Chroom ondersteunt de spijsvertering, een belangrijke factor bij vetverbranding. Ook je bloedsuikerspiegel behoudt dankzij chroom een normaal niveau.

Dit kan je met Piperinox bereiken

Piperinox heeft volgens de makers diverse voordelen. En daar zit op het eerste gezicht wel wat in. Er zijn namelijk meerdere wetenschappelijke bewijzen dat zwarte peper goed is voor mensen die willen afvallen. En piperine is een belangrijk bestanddeel van zwarte peper.

Een van de pluspunten van Piperinox is dat je energieniveau op peil blijft dankzij deze capsules. Zodra je gaat afvallen, ga je minder eten. Dat zorgt voor een hongergevoel, Piperinox zorgt er in elk geval voor dat je genoeg energie hebt.

Dat heeft ook te maken met de bevordering van de opname van glucose in skeletspieren. Hierdoor wordt glucose gebruikt voor energiedoeleinden, en niet voor het creëren van vetcellen.

Minder honger

Mensen die al eens serieus met afvallen en afslankpillen bezig zijn geweest, weten wat leptine is. Dit is het zogenoemde verzadigingshormoon. De capsules Piperinox bevatten leptine, en ook nog ghreline. Dit laatste is het hongerhormoon. Dit betekent dat je eetlust vermindert. En het mooie is, zegt de fabrikant van Piperinox, dat je juist minder trek hebt in voedingsmiddelen die vol zitten met eenvoudige koolhydraten. Voorbeelden van eenvoudige koolhydraten zijn suikers.

Beter herstel na sporten

Na een training herstel je dankzij Piperinox sneller. Behalve dat de kleine scheurtjes in je spieren sneller dicht gaan, krijg je er spiermassa en daarmee spierkracht bij.

Bovendien wordt vet afgebroken, met name in de buikstreek, en worden voedingsstoffen beter opgenomen. Zoals je zult begrijpen, is het van belang dat je tijdens het gebruik van dit afslankmiddel, en eigenlijk ook daarbuiten, gezond eet.

Mijn ervaring met Piperinox

Natuurlijk ben je benieuwd naar Piperinox ervaringen. Dat was ik ook toen ik het middel begon te gebruiken. Piperinox gebruik je als volgt. Eenmaal per dag neem je een capsule in met 300 milliliter water. Het advies is om de capsule tussen de maaltijden in te nemen. Ik had dagelijks een vast moment om 11.00 uur.

Met de lijst ingrediënten en de beloofde werking, waren mijn verwachtingen hooggespannen. Ik kocht twee potjes met 30 capsules, zodat ik twee maanden Piperinox kon gebruiken. De eerste maand heb ik niks aan mijn voedingspatroon gedaan. Niet dat dit overdreven ongezond was, maar ik dronk een keer of drie per week ‘s avonds enkele biertjes. En een keertje chips en op zondag naar de snackbar moest ook kunnen.

Daarnaast ging ik niet meer sporten dan dat ik deed, wat in mijn geval neerkomt op drie keer per week een uurtje wandelen.

Conclusie: wat was het resultaat?

De eerste maand veranderde er nauwelijks iets. Ik viel welgeteld drie ons af. Daarom besloot ik de tactiek in de tweede testmaand om te gooien. Geen snacks meer, en nog maar eenmaal per week een flesje bier. Bovendien moest ik van mezelf meer gaan sporten.

In combinatie met Piperinox ging het daarna wat harder en ben ik toch nog ruim 2 kilo afgevallen. Dat komt zeker niet alleen door Piperinox. Mijn gezondere leefstijl heeft hier zeker aan bijgedragen. In mijn ogen is Piperinox een mooi hulpmiddel bij het afvallen. Ondanks dat ik minder at en meer sportte, heb ik nauwelijks honger gehad.

En op geestelijk vlak ondersteunden de capsules me, omdat ik het idee had dat het hielp. Maar als je denkt dat Piperinox een wondermiddel is, moet ik je teleurstellen. Dat is het niet.

Piperinox
Piperinox

 32,66

Afslankpillen.nl
Logo
Shopping cart