Snel afvallen? Met deze tips lukt het jou om in rap tempo gewicht te verliezen

Om te beginnen mag je trots op jezelf zijn dat je hebt besloten te gaan afvallen. Je hebt er namelijk behoorlijk wat discipline voor nodig is. Maar de belangrijkste stap heb je al gezet. Dan gaat de rest bijna vanzelf. Snel afvallen gaat je dan ook vast en zeker lukken. In dit artikel leggen we je uit hoe afvallen en snel het beste samengaan. Te snel is namelijk ook niet goed.

Snel afvallen: hoe doe je dat?

Met de juiste middelen kun je absoluut snel afvallen. Zoals we daarnet al aangaven, is het niet de bedoeling dat je dit te snel doet. Misschien ken je de term ‘crashdieet’ wel. Bij deze diëten krijg je gedurende twee weken tot een maand extreem weinig calorieën binnen. Het logische gevolg is dat je afvalt.

Het nadeel van een crashdieet is echter dat zodra je weer normaal gaat eten de kilo’s er net zo snel weer aan zitten. Deze diëten werken alleen als je ook na het ‘crashen’ je voedingsschema blijft aanpassen. Maar het is beter om voor de hieronder beschreven combinatie te kiezen.

Snel afvallen met pillen

Er zijn diverse afslankpillen op de markt die als steun in de rug kunnen dienen voor mensen die willen afvallen. Deze pillen verminderen het hongergevoel. En dat niet alleen. Ze zorgen er ook voor dat de vetverbranding wordt gestimuleerd.

Afslankpillen zijn in overvloede te koop. Helaas geldt dit ook voor het illegale circuit. We adviseren je om daar ver bij vandaan te blijven. In illegale pillen zitten gevaarlijke stoffen zoals sibutramine en efedrine. Dit kan allerlei lichamelijke kwalen veroorzaken, met hartproblemen als meest schrikbarende kwaal.

Maar goede afslankpillen kunnen je zeker helpen bij snel afvallen. Ze zijn een mooie aanvulling op de twee andere belangrijke factoren van het lijnen.

Voldoende beweging

Snel afvallen zonder sporten kan wel, maar het snelst bereik je resultaat door lekker veel te bewegen. En dit hoeven heus geen Spartaanse trainingen te zijn. Drie keer per week een uurtje is al genoeg. En je kunt zelf bepalen hoe je dit uur invult.

Een mogelijkheid is om in de sportschool te trainen. Daar kun je speciale vetverbrandingsschema’s volgen. Je zult dan een combinatie van cardio- en krachttraining doen. Vet wordt vervangen door spieren. Houd wel in je achterhoofd dat spieren zwaarder zijn dan vet.

Daarnaast is het ook voldoende om een stuk te gaan wandelen of fietsen. Zeker als het lekker weer is, is dit een prima bezigheid. Muziekje aan, en het uur vliegt voorbij. In principe maakt het weinig uit wat je doet, als je maar in beweging bent.

Gezond eten

Maar het belangrijkste voor snel afvallen is nog altijd gezond eten. Door goede voedingsstoffen binnen te krijgen, en vooral niet te veel calorieën, ben je al een heel eind. De juiste voeding vinden is in principe niet heel lastig. Je hoeft eigenlijk alleen maar naar De Schijf van Vijf te kijken. En te bedenken wat je beter niet kunt eten.

Geen vet eten, niet te veel vlees en ’s avonds niet gaan snoepen. De hoeveelheid moet je natuurlijk ook een beetje in de gaten houden. Probeer voor veel groenten te kiezen en kleine stukjes vlees, het liefst kip. En met pasta, rijst en aardappelen moet je ook niet overdrijven.

De juiste cocktail voor snel afvallen

Door gezond eten, genoeg sporten en afslankpillen te combineren maak je de meeste kans op snel afslanken. Meerdere onderzoeken hebben dit uitgewezen. En zoals bij meer goede cocktails het geval is, geldt ook in deze dat het voor het resultaat niet goed is om een ingrediënt achterwege te laten.

Hoewel dit ook niet helemaal waar is. Snel afvallen zonder sporten is in theorie mogelijk. Als je goed op je eten let en daarnaast de juiste afslankpillen gebruikt, is er echt wel wat mogelijk. Alleen gaat het dan wel minder snel dan wanneer je er bij sport.

En snel afvallen met shakes?

Shakes behoren tot de populairste (hulp)middelen voor mensen die willen afvallen. Shakes haal je in de meeste gevallen uit een bus. Je mengt een vastgestelde hoeveelheid poeder met melk of een andere gezonde drank naar keuze, waarna je de afslank shake kunt drinken.

Het zijn maaltijdvervangers. In plaats van je boterhammen met kaas te eten, drink je een shake. Maaltijdshakes bevatten veel minder calorieën dan het gewone eten, maar zitten wel vol met vitaminen en mineralen. Je kunt per dag 1 of 2 maaltijden vervangen door een shake.

Ook dit is een manier van snel en verantwoord afvallen. Dat dit verantwoord gebeurt is natuurlijk belangrijk. Je zorgt daarvoor door genoeg vitaminen, mineralen en voedingsstoffen binnen te krijgen. Dat je minder gaat eten, staat buiten kijf. Je valt namelijk af door minder te eten.

Hoe snel kun je afvallen?

Dit is voor ieder mens verschillend. Best kans dat voor jou een halve kilo per week veel is, terwijl je beste vriend makkelijk anderhalve kilo per week verliest. Je doet er goed aan om geen getal op snel afvallen te plakken. Zolang je goed eet, voldoende sport en een hulpmiddel in de vorm van afslankpillen of afslankshakes gebruikt, heb je er zelf alles aan gedaan.

Het uiteindelijke resultaat heeft te maken met hoe snel jouw verbranding werkt en hoe je lichaam eruitziet. Je zult begrijpen dat iemand van 130 kilo cijfermatig gezien sneller afvalt dan iemand van 70 kilo. Ook leeftijd en geslacht spelen een rol.

Conclusie: ga jij snel en verantwoord afvallen?

Snel afvallen is natuurlijk het doel, maar zoals we daarnet al aangaven hoef je je echt niet op een getal of een bepaalde tijd te focussen. Ieder lichaam is anders, ook jouw lichaam. Het belangrijkste is dat je goed op je voeding gaat letten, regelmatig sport en een hulpmiddel (pillen of shakes) gebruikt.

Als je dat doet, komt het resultaat vanzelf. Misschien duurt het even, maar je kunt er zeker van zijn dat je gewicht gaat afnemen. Hoeveel precies valt niet te zeggen. Maar zeg nu zelf, maakt dat iets uit?

Afslankpillen.nl
Logo
Shopping cart